Servicii

Societatea Comandor New Pipe este autorizata de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei pentru urmatoarele activitati :

Proiectare instalatii de utilizare a gazelor naturale avand regimul de madie, redusa si joasa presiune, AUTORIZATIE tip PDIB; nr. 16682, valabila pana la 02.02.2022.
Executie instalatii de utilizare a gazelor naturale avand regimul de madie, redusa si joasa presiune, AUTORIZATIE tip EDIB; nr. 16683, valabila pana la 02.02.2022, in care sunt incluse verificarile si reviziile instalatiilor de ulilizare gaze

  • Proiectare bransamente si extinderi de retele gaze naturale avand regimul de madie, redusa si joasa presiune, AUTORIZATIE tip PDSB; nr. 18942, valabila pana la 15.07.2024.
  • Executie bransamente si extinderi de retele gaze naturale avand regimul de madie, redusa si joasa presiune, AUTORIZATIE tip EDSB; nr. 18943, valabila pana la 15.07.2024, in care sunt incluse verificarile si reviziile instalatiilor de ulilizare gaze.

Activitate complementara

Activitatea societatii este axata pe proiectarea si executia (inclusiv verificare si revizii periodice) instalatiilor de utilizare a gazelor naturale.
Avand personalul specializat in domeniul instalatiilor, s-a dezvoltat o alta activitate adiacenta instalatiilor de gaze si anume cea de executie a instalatiilor termice si sanitare, pentru a putea oferi clientilor o gama completa de servicii.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.